Tiszta szervezet: Élelmiszerek a természetes méregtelenítéshez
f Oszd meg most – lehet, hogy valakinek pont erre van szüksége! Szervezetünk csodálatos öngyógyító és méregtelenítő képességgel rendelkezik – máj, vesék, bélrendszer, bőr és tüdő napról napra dolgoznak a toxinok eltávolításán. A modern életmód azonban különösen nagy terhelést jelent ezeknek a rendszereknek: környezeti szennyezők, feldolgozott élelmiszerek, gyógyszerek és stressz egyaránt nehezítik feladatukat. Szerencsére bizonyos…
Ananász-Menta emésztési tonik: Természetes segítség a gyomornak
f Oszd meg most – lehet, hogy valakinek pont erre van szüksége! Az emésztési problémák – mint a puffadás, nehézség érzése étkezés után vagy az emészthetetlen érzés – a modern élet gyakori kísérői. De mi lenne, ha egy természetes, trópusi ízekkel teli ital segíthetne ezeken a panaszokon? Az ananász-menta emésztési tonik egyszerű, mégis hatékony megoldást…
Fehér élelmiszerek: A tüdő és az immunitás természetes védői
f Oszd meg most – lehet, hogy valakinek pont erre van szüksége! A fehér vagy halványsárga színű zöldségek és gombák ősi gyógyászati hagyományokkal rendelkeznek, különösen a keleti orvoslásban, ahol évezredek óta használják őket a légzőszervek egészségének támogatására. A modern orvostudomány ma már tudományosan is alátámasztja ezeket az évezredes tapasztalatokat, feltárva azokat a bioaktív komponenseket, amelyek…
A 11 legjobb élelmiszer a vér oxigénszintjének növelésére
f Ha értékesnek találtad, add tovább! Az oxigén az életünk alapja. Minden sejtünk oxigénre van szüksége az energiatermeléshez, és nélküle szervezetünk csupán néhány percig képes működni. A vér oxigénszintjének fenntartása kulcsfontosságú az általános egészség, az energiaszint és a teljesítőképesség szempontjából. Míg a lélegzés és a testmozgás elengedhetetlenek, az étrendünk is jelentős szerepet játszik abban, hogy…
A lenmag 9 legfontosabb egészségügyi előnye
f Egy közösségben az első lépés egy megosztás! A lenmag 9 legfontosabb egészségügyi előnye A lenmag apró ugyan, de fehérjét, rostot és értékes omega-3 zsírsavakat is tartalmaz. Kutatások szerint segíthet csökkenteni egyes rákos megbetegedések kockázatát, támogathatja az egészséges testsúly fenntartását, valamint hozzájárulhat a koleszterin- és vérnyomáscsökkentéshez. Enyhe, diós aromája és ropogós állaga miatt nagyon sokoldalú…
